Het Bedrijf

MA Precision Machanics startte in 1986 met het toeleveren van fijn mechanische onderdelen en systemen. Van den beginne af koos het bedrijf om gebruik te maken van de modernste technologieën, zoals CNC, CAD-CAM en een ERP packet. Ondertussen is dit familiebedrijf uitgegroeid tot een KMO met een tiental medewerkers. Al meer dan 30 jaar is het toeleveringsbedrijf bezig een gevarieerde klantengroep uit te bouwen in voornamelijk de medische-, farmaceutische-, nucleaire- , luchtvaart- & machinebouwsector. Het bedrijf staat vooral gekend bij haar klanten voor de technische know-how en hoog niveau van complexe precisie bewerkingen.

Digital factory
Alle processen in het bedrijf zijn gedigitaliseerd en met elkaar geïntegreerd.
Productontwerpen (CAD) worden digitaal ingelezen door het 3D CAM systeem, FeatureCAM, waarmee CNC programma's worden gegenereerd. Computer gestuurde werktuigmachines (CNC) produceren de onderdelen. De CAM en ERP- data zijn met elkaar gelinkt. Verder worden meetresultaten en -protocols bij het ERP artikel/batch gelogd.
De werkorders; ruw materiaal-, normdelen-, maakdelenvoorraad; artikelen en hun revisies; CAD- en CAM- files; samenstellingstekeningen en documentatie, worden centraal met ERP beheerd. 

Total solution provider - niet alleen mechanische onderdelen maar totaal mechatronische systemen worden u systematisch en volledig op maat geleverd. ERP is de backbone van het bedrijf waarin naast productieplanning, voorraadbeheer, enz. een breed partnernetwerk voor diverse diensten, maak- en normdelen, gemanaged wordt.

    Voor onze klanten betekent dit:
  • Tijd: Time-to-Market daalt & kortere productiedoorstroming
  • Kwaliteit: continue procesverbetering, gegarandeerde kwaliteit
  • Kortere productiedoorstroming
  • Verbeterde communicatie en samenwerking
  • Goed gemanagede mechatronica afdeling (ERP, voorraadbeheer)